Безробітні екологічно оздоровлюватимуть територію села Самійличі

03 Жовтня 2018, 14:00
Результат зустрічі – домовленість з Шацькою ОТГ про організацію громадських робіт 2206
Результат зустрічі – домовленість з Шацькою ОТГ про організацію громадських робіт

Одним із напрямків активної політики зайнятості є організація громадських робіт. А це реальна підтримка шукачів роботи та конкретна допомога сільським громадам у наведенні ладу на їх територіях.

Нещодавно директорка Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета зустрілась з секретарем Шацької селищної ради Людмилою Цевух та виконуючим обов’язки старости Самійличівського старостинського округу Олександром Куськом, – йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Під час зустрічі присутні обговорили питання організації громадських робіт. Адже саме за рахунок тимчасової зайнятості можна оперативно задовольнити потреби об’єднаної громади у робочій силі та виконати певні види робіт. 
Мирослава Терета надала інформацію щодо професійно-кваліфікаційного складу безробітних, які знаходяться на обліку у районній службі зайнятості. Вона також наголосила, що громадські роботи були і залишаються економічно вигідними для всіх сторін, які задіяні в цьому процесі.
Результат зустрічі – домовленість з Шацькою об’єднаною територіальною громадою про організацію громадських робіт з екологічного оздоровлення території села Самійличі, укладено договір та направлено двох безробітних громадян на громадські роботи.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром