Бібліотекарів Шацького району привітали з професійним святом

30 Вересня 2018, 15:20
3056

Щороку в Україні 30 вересня відзначають День бібліотек та вшановують людей, які обрали для себе роботу в храмах книг.

Напередодні цього свята у Шацькій центральній районній бібліотеці  вітали бібліотекарів Шацького району голова Шацької районної ради Сергій Карпук, заступник голови Шацької РДА Володимир Бугайчук, депутат обласної ради Михайло Імберовський, начальниця відділу культури Шацької РДА Оксана Юхимук.

2

Ведучі свята – бібліотекарі Ліана Полінкевич та Людмила Мохнюк  запросили гостей та своїх колег на імпровізовану бібліо-фольк-паті, на якій звучали жартівливі бібліочастівки з вуст Зінаїди Гінайло та Галини Цюпяшук, для колег пройшов бібліотренінг «Нові підходи в освітленні терапевтичної дії йоги на організм бібліотекаря в процесі обслуговування користувачів» (участь у тренінгу взяла бібліотекарка з Піщі Галина Пиленко, яка продемонструвала, як правильно видавати книги). Змусили гостей та винуватців свята посміятися книжково-бібліотечні анекдоти і жарти, які прочитали Тетяна Редько та Катерина Кузнєцова. Завітали у гості до бібліотекарів іноземний гість та його перекладач, роль яких виконали Зінаїда Гінайло та Лариса Козачук. Жартівливі бібліопопурі виконали тріо у складі Зінаїди Гінайло, Галини Цюп’яшук та Галини Кропивник.

Звучали вітання бібліотекарям і від юних читачів – Ангеліни Сиротюк, Анни Ступак та Ольги Лілякевич. У свою чергу, бібліотекарі відзначили цих дівчат у категоріях «Дегустатор новинок» (Ангеліна Сиротюк), «Читач – літературний гурман» (Анна Ступак та Ольга Лілякевич). Також відзнаки отримали і дорослі читачі, серед яких у номінації «Вірність книзі» перемогу здобула Ніна Верешко, а «Мандрівник сторінками періодики» - Надія Сидорець.

1

1

Привітали зі святом бібліотекарів району й представники районної влади, побажавши хранителям людської мудрості творчого натхнення, благополуччя та завзяття у праці. Так, грамоту Шацької РДА з рук Володимира Бугайчука отримала Галина Цюп’яшук, бібліотекар бібліотеки-філії с. Світязькі-Смоляри, а грамоту районної ради від Сергія Карпука – Оксана Соколова, бібліотекар бібліотеки-філії с.Грабове.

1

1

Оксана Юхимук, начальниця відділу культури, вітаючи бібліотекарів із професійним святом, вручила грамоту Зінаїді Гінайло, бібліотекарю бібліотеки-філії с.Самійличі, а працівникам центральної бібліотеки – електрочайник у подарунок.

Не з порожніми руками до бібліотекарів на свято приїхав Михайло Імберовський, презентувавши їм багатофункціональний пристрій – принтер та книги.

Наостанок пісню «За добро» усім учасникам свята подарувала Наталія Кушнір, бібліотекар бібліотеки-філії с.Пульмо. Нагадаємо, саме Наталію Кушнір на црочистостях в області відзначив грамотою голова Волинської ОДА Олександр Савченко.   

1

2

1

1

2

1

1

1

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39