Працівникам Шацького районного суду розповіли про соціальний захист людей, які втратили роботу

29 Вересня 2018, 21:20
1764 Джерело: Facebook

Працівники Шацького районного суду взяли участь у семінарі.

У п'ятницю, 28 вересня, фахівці Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості провели виїзний семінар в приміщенні Шацького районного суду на тему: «Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення» – йдеться на сторінці філії у Facebook.

У зустрічі взяли участь директор Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирослава Терета, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Лідія Шеметило та працівники суду. 

Основною метою заходу було інформування вивільнюваних працівників про послуги, які надає служба зайнятості, моральну та матеріальну підтримку, що пов’язана з соціальним захистом осіб, які втратили роботу. 

Директор Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета ознайомила присутніх з соціальними послугами служби зайнятості, активними заходами з працевлаштування, електронними сервісами, а також керівник надала роз’яснення з питань чинного законодавства про зайнятість.

З інформацією про наявність вільних робочих місць, про роботу з джерелами отримання інформації про наявність вакантних посад розповіла Лідія Шеметило, провідний фахівець з питань зайнятості.

Працівники суду подякували за надану інформацію.

«Надіємось, що ця зустріч збільшила поінформованість вивільнюваних, не залишила людей наодинці з їхньою проблемою, переконала, що за допомогою служби зайнятості, активізуючи власні зусилля, можна реалізувати своє право на трудову діяльність», – підсумували у дописі.

1

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024