Працівників дитсадків Шацької ОТГ урочисто привітали з професійним святом

29 Вересня 2018, 13:10
3787

Працівників сфери дошкілля Шацької об'єднаної територіальної громади урочисто привітали з професійним святом – Всеукраїнським днем вихователя та всіх дошкільних працівників.

У п'ятницю, 28 вересня, в приміщенні Шацького дошкільного навчального закладу №1 відбулася урочистість з нагоди Дня працівників дошкільної освіти. В актовому залі зібралися ті, хто причетний до дошкілля: вихователі, няні та інші працівники дитсадків смт Шацьк, сіл Мельники і Прип'ять, що мають неабияку любов до дітей та своєї справи, володіють величезним терпінням, дарують вихованцям свої навички, вміння, турботу, ніжність, ласку і дбають про їхній комфорт.

Присутніх на святі привітала завідувачка дитсадка №1 смт Шацьк Людмила Науміч, побажавши колегам успіхів у непростій роботі – вихованні особистості на початку її життєвого шляху, а також здоров'я, незгасної енергії, поваги від юних вихованців та їхніх батьків. Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, пригадав своє дитинство, пов'язане з Шацьким дитсадком, зазначивши, що заклад по праву має статус одного з найкращих в області. До цього докладають багато зусиль вихователі, батьки, влада району. 

–Нехай професіоналізм і неоціненний досвід, мудрість, терпіння і вміння осягнути дитячу душу допомагають вам у надважливій роботі, бо саме від вас, вихователів, залежить майбутнє нашої держави. Адже ті зернята, що закладені вами у душі вихованців, проростуть в майбутньому великими плодами, – зазначив Сергій Вікторович.

Долучився до привітань присутній на святі депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський, який при нагоді вручив для ДНЗ №1 смт Шацьк подарунок від обласного благодійного фонду - акустичну систему.

Анатолій Павлей, начальник гуманітарного відділу Шацької ОТГ, та Катерина Редько, голова профспілки працівників освіти, вітаючи присутніх із професійним святом, наголосили, що дошкільники заслуговують на особливу шану і повагу від суспільства, бо щодня віддають тепло своїх сердець дітям. З нагоди свята вони вручили грамоти, подарунки і квіти кращим працівникам сфери. Відзначила своїх колег як таких, що повністю віддаються справі життя, працюючи за покликом серця, та нагородила їх Тетяна Гінчук, завідувачка ДНЗ №2 смт Шацьк.

Найприємнішим подарунком для присутніх стали творчі вітання від юних вихованців дитсадка, музичних керівників ДНЗ №1 смт Шацьк Антоніни Сакевич і Світлани Корінь, працівників культури району.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

1

2

 

 

Коментарі
01 Жовтня 2018, 11:47
які в нас виховательки красуні, справжні моделі!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024