Маятник, пастка, траверс, купина: як у Прип'ятській школі долали перешкоди в День туризму

28 Вересня 2018, 15:25
2946

Незабутнім стало 27 вересня для учнів ЗОШ І-ІІІ ст. с. Прип'ять. Адже цього дня відзначають Всесвітній день туризму, - повідомляє на своїй сторінці у Facebook директор школи Олександр Лончук.

 Вся дружня шкільна родина вирушила до лісової галявини, а саме до рекреаційного пункту «Поліський заїзд». Після проведеного інструктажу з кожного класу сформувались команди по п'ятеро чоловік для участі у цікавих змаганнях.

Учасники спробували свої сили у подоланні перешкод, показали свої вміння та навички на етапах: «маятник», «пастка», «траверс»,«купина».

Всього було чотири команди, які були розділені на старшу (8-9класи) і молодшу (6-7 класи) групи, вони почергово долали дистанцію на швидкість.

У результаті найспритнішими виявилися учні 9 класу та учні 7 класу, вони були нагороджені грамотою за І місце. ІІ місце зайняла команда 8 та 6 класів.

Час пообідати не примусив довго себе чекати. Всі поспішили смакувати, приготовленими на вогні смачними стравами. Тож відпочивайте, збагачуйтеся духовно, обирайте здоровий спосіб життя.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром