Смішарики, гусениці та козаки: у Прип'ятській школі заснували казкове село Обрядки

27 Вересня 2018, 14:35
10726

Свято осені «Осінь в гості завітала» відбулося у ЗОШ I-III ст. с. Прип’ять.

Учні школи побували в селі Обрядки в гостях у дядечка Гарбуза, де продемонстрували свої вироби, - йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

На виставці учні представили аплікації, фруктові композиції, осінні букети. В них діти описали красу осені, її різнобарв’я та щедрість. Учасники свята були нагороджені грамотами і солодкими призами.

Перше місце за свої осінні квітково-овочеві композиції зайняли сестрички Прилепа Анна (4 клас) і Катерина (1 клас) з композицією «Ходить Гарбуз по городу». Друге місце між собою розділили Демчук Анна (1 клас) з композиціями «Дружня сімейка» та «Щаслива парочка», і Пащук Артем (5 клас) композиція «Павучкові зима не страшна».

Третє місце зайняли Сухецький Леонід (3 клас) з композицією «Курочка Ряба» і Сухецький Богдан (4 клас) з композицією «Сімейка їжачків».

Переможці номінацій: «Оригінальна композиція» – Карасюк Іванна І Анастасія, «Найкреативніша композиція» – Демчук Ангеліна, «Естетична досконалість» – Короць Діана та Данилюк Віктор, «Диво природи» – Приступа Володимир, «Тварини очима дітей» – Качаровський Максим.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром