Скільки юнаків з Шацького району мають восени піти на строкову службу

26 Вересня 2018, 14:40
1668 Джерело: фото ілюстративне

Про хід призовної кампанії на строкову військову службу йшлося на нараді під керівництвом першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Віктора Плейтуха.

В обговоренні питання осіннього призову на строкову службу також взяли військовий комісар Шацького райвійськкомату Олег Кивлюк та заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Шацького РВК Юрій Ярощук, заступник виконуючої обов’язки селищного голови Віталій Яльницький, голови сільських рад та працівники, відповідальні за військовий облік.

Олег Кивлюк доповів про стан виконання заходів, що пов’язані з призовом на військову службу за контрактом, та про підготовку до призову на військову строкову службу до Збройних сил України на території району. Зокрема, він наголосив, що план осінньої призовної кампанії на строкову військову службу складає 19 чоловік та зачитав списки осіб, що з невідомих причин не завершили проходження медичного огляду. Також військовий комісар звернувся до голів сільських рад та обліковців з проханням щодо покращення співпраці.

Юрій Ярощук дав роз’яснення з окремих питань по організації та веденню військового обліку призовників.

Наприкінці наради Віктор Плейтух закликав прицівників військкомату та представників сільських та селищної рад знаходити більш ефективні методи роботи для проведення призовної кампанії  та  потужніше проводити роз’яснювальну роботу на місцях для підвищення свідомості  громадян.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром