Флешмоб і виставка малюнків: у Світязькій школі відзначили День миру

22 Вересня 2018, 10:50
Флешмоб до Дня миру 13720
Флешмоб до Дня миру

У ЗОШ І-ІІІ ст. села Світязь відзначили День миру.

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити величезну роль Міжнародного дня миру, на відміну від людей, у яких розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох жителів планети цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.

До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа в селі Світязь, – пишуть у листі до редакції видання організатори заходу в Світязькій школі. 

На лінійці, присвяченій Дню миру, учням розповіли про історію створення цього свята та про його актуальність в наш час. Дійство розпочалося з державного Гімну України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять  тих, хто загинув, захищаючи мирне небо над нашими головами. Учні 9-А класу разом з педагогом-організатором Тетяною Омельчук на завершення свята підготували флешмоб, в якому взяли участь учні 1–11-х  класів  та вчителі під гаслом «Хай буде мир на всій Землі». Також відбулася виставка дитячих малюнків «Діти України за мир». До спільної справи  долучилися заступник директора Олена Федун та вчитель музики Микола Регещук.

«Наша школа бажає всім людям мирного та щасливого життя. Ми підтримуємо всіх людей, у яких виникають  проблеми.

«Ми – за мирне небо!

Ми – за тепле сонце!

Ми – за щасливе дитинство!

Ми – за МИР!», - йдеться в листі.

3

2

2

3

1

1

2

1

2

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024