Голів районних рад Волині вчили вирішувати проблемні питання

17 Червня 2016, 12:00
1554

2-3 червня на базі санаторію «Лісова пісня» відбулося виїзне заняття постійно діючого семінару «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування» для голів районних рад Волинської області.

Як інформує сайт Шацької районної ради, протягом двох днів для голів районних рад читали лекції доцент кафедри країнознавства і міжнародних відносин факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, кандидат географічних наук Наталія Романюк (теми – «Європейська інтеграція України в контексті підписання Угоди про асоціацію», «Дипломатичний протокол та етикет»). Чимало корисного почерпнули учасники заняття від тематичної зустрічі на тему підготовки проектів для залучення міжнародної технічної допомоги, про що розповіла Ірина Прус, заступник начальника відділу з питань бюджету, економічної політики та проектної діяльності виконавчого апарату обласної ради. Про проблемні питання діяльності районних рад та шляхи їх вирішення говорилося на засіданні круглого столу, яке проводили Дмитро Дубняк, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради, В’ячеслав Рубльов, консультант з питань протидії та запобігання корупції патронатної служби виконавчого апарату обласної ради.

Також голови районних рад оглянули новобудови селища – Шацьку ЗОШ І-ІІІ ст. та районну лікарню, а також ознайомилися із лікувальною базою санаторію «Лісова пісня».

Учасники семінару
Учасники семінару

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024