Команда Шацького лісового коледжу - призер обласних туристичних змагань

18 Вересня 2018, 10:40
Команда Шацького лісового коледжу 2622
Команда Шацького лісового коледжу

Команда викладачів Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька взяла участь в обласних туристичних змаганнях серед працівників освіти Волині.

У заході, який відбувся цими вихідними на Старовижівщині (берег озера Глухівське), взяли участь 28 команд освітян з різних районів та міст області.

Серед них – 5 команд управлінь та відділів освіти, 20 команд вчителів та 3 команди педагогів закладів вищої та професійної освіти. Також у змаганнях брали участь та демонстрували свої вміння освітяни з Луганщини.

На урочистому відкритті учасників змагань вітали начальник управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Людмила Плахотна, голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін та інші. У своїх виступах вони підкреслили важливе значення цього заходу, адже змагання дають змогу набути необхідних вмінь і навичок, які вчителі можуть передати своїм вихованцям. 

Впродовж трьох днів збірні команди освітян з великим азартом змагались на дистанціях туристської «Смуги перешкод», комбінованої естафети з водного та велосипедного туризму, спортивного орієнтування за окремими програмами серед працівників управлінь та відділів освіти, навчальних закладів обласного підпорядкування, вищих навчальних закладів та педагогічних працівників закладів освіти. Також освітяни демонстрували свої вміння та навички у наданні долікарської допомоги.

З-поміж інших змагалася за звання переможця і команда педагогів Шацького лісового коледжу, яка в своїй групі посіла І місце у змаганнях з комбінованого велосипедного і водного туризму, у конкурсах кашоварів та туристської самодіяльності. В результаті шачани стали призерами змагань, посівши загальнокомандне високе ІІІ місце. 

«Обласні туристичні змагання серед працівників освіти, озеро Глухівське Старовижівський район,14-16 вересня. Команда Шацького лісового коледжу виборола ІІІ місце!», - пише на своїй сторінці у Facebook учасниця команди викладачка закладу Юлія Корнелюк. 

2

1

1

1

2

1

2

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024