Олімпійський тиждень у Шацькій школі-гімназії

15 Вересня 2018, 15:20
7831

З 3 по 7 вересня в ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк відбулися заходи в рамках Всеукраїнського олімпійського тижня, олімпійського уроку та Дня фізичної культури і спорту.

Саме фізичне виховання є одним з важливих напрямків освіти, воно спрямоване на збереження і зміцнення здоров'я учнів, гармонійний розвиток, формування у дітей життєвоважливих рухових умінь і навичок, вироблення звички до здорового способу життя, виховання почуття патріотизму, а також надання  можливостей дізнатися про олімпійські види спорту та поспілкуватися з успішнішими спортсменами.

Протягом тижня учні знайомились з історією Олімпійських ігор, із кодексом учасників змагань, із принципами Олімпійського руху, не обійшлось і без цікавих естафет, турнірів, конкурсів.

В ході олімпійського тижня учням була організована зустріч з майстром спорту України з веслування на байдарках і каное Озимком Дмитром, який розповів школярам, як розпочинав займатись спортом, як досягав своїх спортивних результатів, про користь здорового способу життя. Також вчителі та учні школи долучились до велопробігу, який проходив до Дня фізичної культури та сорту.

Учні школи цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився Олімпійський тиждень. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні.

Олена Голядинець, заступник директора школи з виховної роботи

2

2

2

3

2

2

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024