Нацпарківці розроблять стратегічний план і відзначать професійне свято разом з сім'ями

14 Вересня 2018, 14:50
В Шацькому НПП відбулися збори 2832
В Шацькому НПП відбулися збори

В Шацькому національному природному парку відбулися збори, на яких підбили підсумки господарювання і намітили шляхи розвитку.

Стратегічний план розвитку парку, забезпечення форменим одягом, відзначення Дня працівників лісового господарства та підбиття підсумків літнього сезону. Ці та інші важливі питання обговорили днями на профспілкових зборах Шацького національного природного парку, - інформують у прес-службі Шацького НПП.

Окрім директора ШНПП Марії Христецької, у зборах взяли участь працівники лісництв та адміністрації парку.

Розпочали з аналізу та підбиття підсумків робіт проведених за період літнього відпочинкового сезону - 2018. Представники колективу погодились, що діяльність парку в цьому сезоні суттєво різнилась своєю інтенсивністю та результатами від попередніх періодів. Зросло функціональне навантаження, проте це компенсувалось покращенням фінансового забезпечення та задоволенням від розвитку інфраструктури та розширенням можливостей природоохоронної установи. 
Марія Христецька повідомила присутнім на зборах колегам про рекомендацію заступника голови Держлісагентства України Володимира Бондаря, якому підпорядкований парк, щодо розробки Стратегічного плану розвитку ШНПП з мінімально п'ятирічним горизонтом планування. Директорка парку підкреслила, що ця рекомендація керівництва відповідає баченням адміністративної команди ШНПП - такий план абсолютно на часі, він мусить бути розроблений з врахуванням пропозицій всіх підрозділів Парку, обговорений з громадськістю, узгоджений з місцевою владою.

Окрім того, на зборах прозвітувався голова профкому ШНПП Ігор Львович. Принагідно він оголосив, що в цьому році Державне агентство лісових ресурсів вперше ініціювало проведення Дня працівників лісу разом з родинами та дітьми. На урочистості з нагоди свята, яке відбудеться 15 вересня, запрошено усіх працівників Шацького НПП разом із родинами.

Обговорили на зборах і забезпечення працівників лісової охорони форменим одягом. Директорка парку Марія Христецька наголосила, що Світязьке лісництво уже забезпечене формою, а до початку зимового сезону планують закупити її й іншим лісівничим підрозділам.


 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024