Чотири школи Шацького району - без внутрішніх туалетів

15 Вересня 2018, 12:00
1797 Джерело: фото ілюстративне

На Волині у 95 школах станом на вересень 2018 року не обладнано внутрішніх туалетів. Порівняно з 2017 роком, кількість таких сіл, де немає санвузлів всередині приміщення, став меншим на 11 позицій. А у деяких районах навпаки села додалися, - пише Конкурент.

Частина сіл, де нині є проблема, уже закріплені не за районами, а за об'єднаними територіальними громадами. Наприклад, якщо раніше село Вощатин було у Володимир-Волинському районі, то нині школа – це проблема Зарічанської ОТГ.

Аналогічна ситуація із трьома школами у Сереховичівській ОТГ. Досі школи сіл Синове, Комарове, Ница були закріплені за Старовижівським районом.

Найбільш проблемними районами залишаються Ківерцівський та Маневицький райони. Любешівський район з трійки вийшов, натомість увійшла Любешівська ОТГ.

В Шацькому районі без внутрішніх туалетів навчальний рік розпочали чотири школи. Дві з низ - Піщанська та Голядинська - знаходяться у підпорядкуванні Шацького районного відділу освіти, молоді та спорту, а дві - у підпорядкуванні Шацької ОТГ (Пехівська та Положівська школи).

Читайте також: Чому в Піщанській школі неможливо встановити внутрішні туалети

В селі Піща розпочнеться будівництво нової школи - Олександр Савченко

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024