Ніна Хомич — про підсумки туристичного сезону

10 Вересня 2018, 09:20
Ніна Хомич 2690
Ніна Хомич

Депутат Шацької районної ради, голова «земельної» комісії ради Ніна Хомич у Facebook поділилася враженнями від туристичного сезону на Світязі.

«Ось і добіг завершення літній відпочинковий сезон на Шацьких озерах. Особливо гамірний він був у найкурортнішому селі Світязь. Центральний пляж, де оновили благоустрій, зібрав рекордну кількість відпочивальників. Попри всі непорозуміння пляж таки набув привабливого вигляду. Звичайно, що є недопрацювання, але як сказала відпочиваюча з Києва пані Наталя «нарешті щось зробили і в селі», - пише обраниця громади. 

«Лише поодинокі зграйки запізнілих відпочивальників прогулюються доріжками по набережній, засиджуються на лавочках біля водного плеса. Волинська природа щедро нагородила всіх: одним — чудовий відпочинок, іншим — щедрий прибуток». 

«Аби лише всі разом не забували берегти і цінувати за це нашу матінку-природу. Якби вдалось спільними зусиллями громади, влади, благодійників здійснити облаштування автостоянки, тротуарних доріжок, провести каналізування і повноцінне освітлення вулиць, тоді б наш Світязь наблизився б до статусу курортного містечка», - завершила допис Ніна Хомич.

16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024