Шацьк: відбулося бойове хрещення лісівників на першості області з футболу

09 Вересня 2018, 21:10
3882

Футбольна команда ДП «Шацьке УДЛГ» відтепер грає на першість області.

– Ми визначилися зі складом та закупили все необхідне для футболістів, – розповідає директор ДП «Шацьке УДЛГ» Андрій Самолюк. – На першість області заявлено 25 гравців, також сформовано команду юніорів, яка представляє лісогосподарство.

Учора, 8 вересня, на стадіоні смт Шацьк відбулося бойове хрещення лісівників у цьому чемпіонаті. Футболісти лісогосподарства зіграли з командою «Прип’ять» смт Любешів і виграли у них із розгромним рахунком 4:1.

Гра була напрочуд видовищна і… важка. Адже попри колективну й індивідуальну майстерність обом командам доводилося грати і в силовий футбол: тріщали ноги і торси. Були підніжки, підкати, повітряні зіткнення, видовищні падіння на шаленій швидкості і з висоти, травми, відтак і жовті картки. І, мабуть, причиною тому – бажання любешівської «Прип’ять» будь-що поставити новачка ліги «на місце», а новачок за будь-яку ціну хотів довести, що він прийшов у вищий дивізіон за чемпіонством. Команда Шацького УДЛГ продемонструвала надзвичайну волю і заслужено перемогла. Якщо у першому таймі вона частіше тримала оборону, аніж атакувала, то у другому ініціатива повністю перейшла до зелених.

Голи у матчі забили: ДП «Шацьке УДЛГ» – Ігор Кедик (№19), 2,77, 79 хв., Іван Богута (№9), 19 хв., «Прип’ять» – Микола Михалик (№10), 86 хв.

Арбітр матчу – Микола Твердяк, асистенти – Валерій Горун та Андрій Щербик. Директор матчу, спостерігач прем’єр-ліги – Анатолій Савчук.

Юніори ДП «Шацьке УДЛГ» – «Прип’ять» смт Любешів зіграли у нічию – 2:2. Голи у шачан забили: Олександр Цевух (№10), 14, 76 хв., у гостей – Олександр Зать (№2), 31 хв., Олександр Жилко (№9), 63 хв.

А сьогодні, 9 вересня, команда ДП «Шацьке УДЛГ» на тому ж стадіоні зіграла на першість району з командою с. Мельники – 1:1 і стала чемпіоном, подарувавши другу сходинку у чемпіонаті мельниківцям.

Сергій ЦЮРИЦЬ, прес-служба Волинського ОУЛМГ

2

3

2

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром