Біля сіл Положево та Затишшя відкрили рекреаційні пункти

11 Червня 2016, 15:00
У рекреаційному пункті «Затишок» люблять відпочивати діти 3319 Джерело: Район. Шацьк
У рекреаційному пункті «Затишок» люблять відпочивати діти

 

Силами керівництва та працівників державного підприємства «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» було облаштовано затишні й комфортні для відпочинку рекреаційні пункти: «Дубовий гай» -- біля села Положево (Шацьке лісництво) та «Затишок» -- біля села Затишшя (Піщанське лісництво).

У кожному місці відпочинку встановлено по декілька добротних, змайстрованих у сучасному стилі, альтанок, облаштовано місця для паркування транспорту, для розведення вогнища, побудовано невеликі дровітні з дровами, які постійно довозяться працівниками підприємства. Творці рекреаційного пункту подбали і про наймолодших, спорудивши для них  дерев’яні ковзанки, гойдалки, пісочниці. Території пунктів огороджені, доріжки висипані щебенем. У придорожніх зонах відпочинку є вбиральні і смітники. Про чистоту пунктів щодня дбає відповідальна особа. І діти, і дорослі зможуть розважатися просто неба,  насолоджуватися спогляданням чудових краєвидів, не відчуваючи жодних незручностей.

Уся ця краса була створена за кошти підприємства і обійшлася майже в 200 тисяч гривень. В організації робіт були задіяні головний лісничий Андрій Самолюк, майстер лісу Іван Кущик, лісничий Віктор Мелюх (Шацьке лісництво), майстер лісу Анатолій Шачанін, лісничий Вадим Жучик (Піщанське лісництво).

Працівники державного підприємства запевняють, що і надалі будуть працювати над створенням нових рекреаційних пунктів, адже в них відвідувачі привчаються до культурної поведінки на природі і цивілізованого відпочинку.

Наразі лісівниками облаштовуються ще два лісові рекреаційні пункти: біля сіл Прип’ять і Ростань. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024