Світязь: у школі почався відлік днів нового навчального року

05 Вересня 2018, 15:20
3512

Цього року у Світязькій школі  свято Першого дзвоника зустрічали 3 вересня.     

День знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників.  Цього року для  32-х першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають цю святкову мить, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, щоб творити свою Державу.   

На святі учні 1-х та 11 класу читали вірші, а на закінчення Світлана Чернякова вкотре порадувала всіх піснею.

Директор  школи Озімок Віра Василівна  привітала всіх з чудовим святом Днем  знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На святі були присутні також гості: настоятель Петро-Павлівського монастиря архімадрит Арсеній, сільський голова Цвид Микола Васильович, представниця фонду Ігоря Палиці Курагеу Валентина, завідуюча методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Приступа Наталя Гнатівна, головний лісничий Шацького національного парку Жучик Вадим Юрійович.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми! 

5

5

2

3

3

3

3

3

3

3

4

3

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024