Купуйте свіжий і цікавий випуск тижневика «Сім’я і дім»

10 Червня 2016, 17:16
1823

Героїня номера – лікарка Тетяна Білінська, яка вижила після важкого отруєння в зоні АТО завдяки трансплантації печінки.

Як почувається сьогодні жінка, яким було її життя до війни на сході, як ледве не загинула в Лівані – в ексклюзивному матеріалі «Сімї і дому».

Літо вступає у свої права і варто бути в курсі вартості цін відпочинку на Шацьких озерах. Журналісти детально вивчили, що скільки коштує, і які новинки цього курортного сезону чекають на відпочивальників. 

Але не Шацьком єдиним! Дізнайтеся про маловідомі закамарки на Любешівщині – загублені села Сваловичі і Бучин приваблюють незайманою природою і спокоєм. 

А у Ківерцях місцевий пасічник створив свою туристичну принаду. У власній садибі створив музей старожитностей, пасіку з вуликом-лежаком, як у Януковича, вуликом «Ющенко-пчеловод» і «Юля-демократка»

У рубриці «Мамські секрети» редакторка видання «Їсти» Оксана Ричук, розповіла, чому мамі варто поспати щоразу, як засинає її чадо, і навіщо в домі багато коробок з-під взуття. 

Для шанувальників спорту «Сім’я і дім» підготувала підкилимну історію про порятунок ФК «Волинь», а для кіноманів – секрети зйомок першого українського 3-Д мультфільму «Микита Кожум’яка».

На сторінці «Долі» читайте про життя 95-річної пульмівчанки, як брат і сестра зустрілися через 50 років і чому чоловік ковельчанки вимагав відключити від апаратів новонароджених, але недоношених близнюків.

Також на сторінках улюбленого тижневика шукайте новини Волині, рецепти Італії, телепрограму, гороскоп, приватні оголошення та багато іншої цікавої і потрібної інформації.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024