Волинян запрошують на «Тиждень українського кіно» у кінотеатрі Адреналін

05 Вересня 2018, 19:07
1582

З 13 по 19 вересня у кінотеатрі Адреналін пройде «Тиждень українського кіно».

Вашій увазі буде представлено для перегляду багато українських новино. 

Ціна квитка лише 35 грн.

Забронювати квитки можна на сайті кінотеатру чи за телефоном (068) 716-30-65, (050) 700-31-98

Впродовж тижня усы охочы зможуть переглянути такі українські фільми та мультфільми:

Бобот та енергія Всесвіту

Пригодницький фантастичний фільм «Бобот» для родинного перегляду зняв український режисер Максим Ксьонда. 

Жанр: пригоди, сімейний, фантастика

Сеанси : 12:00;19:15

 

Микита Кожум'яка

Сімейний анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія, тільки головним героєм цієї історії став його 12-ти річний син Микита, який не володіє дивною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

Сеанси : 13:40;17:35


 

Таємний щоденник Симона Петлюри

Україна, 1917 – 1921 роки. Триває відчайдушна боротьба за незалежність Української Народної Республіки. Лідер УНР Симон Петлюра намагається стримати агресію більшовицької Росії. Програвши боротьбу, Петлюра змушений емігрувати до Парижа. Але й там через дії агентів Москви його життя постійно під загрозою…

Жанр: біографія, драма, історія

Сеанси : 15:20;21:05


МультІсторії

Вперше в Україні - регулярні сеанси анімаційних фільмів на великому екрані!

Жанр: анімація, сімейний

Сеанси : 12:10

Місто, в якому не ходять гроші

Головна героїня – Аліса, і на її долю випадає небезпечна мандрівка в особливу «країну чудес». Аліса переживає один із найтяжчих періодів свого життя. Пролежавши без сну цілу ніч, вона змушує себе піднятись і знаходить якийсь квиток на потяг на своє прізвище. Походження квитка невідоме, вказана в ньому станція – теж. Але Аліса вирішує, що це знак і можна спробувати бодай розвіятись. За мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменко (Кузьма Скрябін)

Жанр: драма, пригоди, фантастика

Сеанси : 14:25;19:45

Гірська жінка: Жінка на війні

50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології. Вона ризикує всім, щоб захистити ісландські передгір'я – але ситуація змінюється, коли в її житті з'являється дівчинка-сирота.

Жанр: драма, комедія
Сеанси : 12:40



Брама

Жанр: детектив, комедія, містика, трилер, фентезі
Сеанси : 16:10

Фільм «Брама» — екранне втілення відомої п’єси Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів», що в постановках різних режисерів із шаленим успіхом пройшла на сценах українських і закордонних театрів.



Коли падають дерева

Події фільму відбуваються в українській провінції, де розгортається історія п'ятирічної Витки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси і її коханого молодого бандита Шрама. Після смерті батька перед Ларисою гостро стоїть питання її подальшого майбутнього. Лариса хоче сама бути господинею власної долі, але за любов до бандита Шраму її засуджує сім'я. Бабуся, яка переживає тільки за те, що скажуть люди, і змучена мати Лариси підштовхують її до стереотипному сценарієм життя. Лариса і Шрам планують втекти разом подалі від бандитів, розрухи і родичів.

Жанр: драма
Сеанси : 18:00;21:30


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024