День знань у Шацькому лісовому коледжі: радість зустрічі, молитва і першокурсники у вишиванках

03 Вересня 2018, 22:00
8190

В Шацькому лісовому коледжі ім. В.В.Сулька розпочався новий навчальний рік.

Сьгогодні, 3 вересня, на подвір'ї Шацького лісового коледжу (директор Ігор Жмурко) відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань. На святкову подію завітали студенти навчального закладу, викладачі, батьки, гості. Особливо тепло присутні зустрічали першокурсників, приймаючи їх у велику студентську родину. Цього року лісівничу професію виявив бажання здобувати 81 першокурсник. Вчорашніх школярів, які вступили до коледжу, та їхніх кураторів привітали оплесками. Захоплення викликало те, що всі першокурсники були вдягнуті у вишиванки. Наймолодші студенти зачитали урочисту обіцянку, в якій зобов'язалися гарно вчитися і берегти та примножувати лісові багатства. А ще випустили в небо жовто-блакитні кульки, таким чином продемонструвавши своє бажання жити в мирній країні.

З початком нового навчального року студентів і викладачів привітали Ігор Жмурко, директор коледжу; Василь Маротчак, заступник директора коледжу з навчальної роботи, Андрій Панасюк, представник Шацького національного природного парку. Молитву на гарний навчальний рік прочитав на святі протоієрей Роман Скірак, настоятель Свято-Михайлівської парафії УПЦ КП смт Шацьк, а також окропив усіх присутніх свяченою водою.

Піснями винуватців та гостей заходу привітали працівниця коледжу Тетяна Божук та студентка Марія Гаврось. Після урочистої лінійки студенти під пісню українського гурту «Антитіла», яка стала саундтреком до серіалу «Школа», влаштували фотосесію.

А згодом усі вирушили на перший урок «Прагнемо миру».

2

2

2

2

1

2

1

1

1

1

1

1

1

2

2

1

2

1

1

2

1

2

1

1

2

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром