У Шацькій школі-гімназії пролунав перший дзвінок

01 Вересня 2018, 20:05
6202

З самого ранку на шкільному подвір’ї Шацької школи-гімназії було гамірно та весело: адже 1 вересня розпочався новий навчальний рік.

Особливо хвилювалися теперішні одинадцятикласники, адже це – їхній останній перший дзвінок у стінах рідної школи. Не менше хвилювалися й першокласники, для яких відчинила двері Нова українська школа.

На початку урочистої лінійки хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя на волю та незалежність України. А благословив на новий навчальний рік та окропив свяченою вдою настоятель храму Різдва Богородиці смт Шацьк Микола Вихор.

1

Вітав зі святом господар закладу – директор НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії смт Шацьк» Валерій Михальчук. Він також вручив грамоти кращим учням школи за підсумками минулого навчального року. А ще грамотою навчального закладу директор відзначив вролонтера Корпусу миру, який вже другий рік поспіль працює у школі та вчить дітей англійської мови – Герета Вульфа, котрий у серпні організував мовний табір на базі Шацької школи.

1

3

2

Приєдналась до вітань виконуюча обов’язки голови Шацької селищної ради, секретар Людмила Цевух. Побажавши школярам успіхів у навчанні, а вчителям – терпіння та мудрості, керівниця громади відзначила грамотами та грошовими винагородами талановитих та творчих дітей гімназії, переможців різноманітних конкурсів та спортивних змагань.

2

Після офіційного завершення урочистої лінійки першокласників запросили на їхній перший урок разом із батьками, адже саме на їхню долю випало впровадження стандартів Нової української школи. У гамірній атмосфері дітки та батьки знайомилися, малювали долоньки та ставали у коло дружби.

Натомість у шкільному дворі для учнів початкової школи організували флешмоб та різні розваги.

А вже для учнів середньої та старшої школи свої цікаві презентації показували вчителі-предметники, об’єднавши свої зусилля для того, аби якнайкраще зацікавити дітей вивченням свого предмета. Так, вчителька хімії Віра Романюк бавилася з хімічними реактивами, вчитель фізики та інформатики Юрій Мишак – «грався» з роботом, загадували мовні загадки дітям вчителі української мови та літератури, сценками з життя показали, чому потрібно вчити іноземні мови – педагоги англійської та німецької мов. А в гості завітали герої відомих зарубіжних творів, яких представили педагоги зарубіжної літератури. Чому треба вивчати історію – наголосили у своїй презентації історики школи. І, звісно, аби майстерно навчитися набивати м’яча, треба ходити на фізкультуру, що майстерно перед школярами показав фізрук Ігор Борсук.

З першовереснем!

1

2

3

6

2

3

2

2

2

1

1

1

1

2

2

1

1

1

3

1

1

1

2

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

2

3

2

2

2

1

3

3

1

1

1

3

Коментарі
02 Вересня 2018, 00:50
Старшаків навчимо і план курити
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром