Прип'ять: у день села - пісні, розваги і подарунки від благодійників

01 Вересня 2018, 15:55
2620

28 серпня традиційно день села відзначили жителі села Прип’ять, який припадає на православне свято Успіння Пресвятої Богородиці. Саме тому свято розпочали зі спільної молитви за добробут села, - повідомляє Шацька районна рада у Facebook.

Привітати мешканців села прибув Сергій Карпук, голова Шацької районної ради. Також в урочистостях, які відбулися в сільському клубі, взяли участь Володимир Бугайчук, заступник голови Шацької райдержадміністрації, Людмила Цевух, секретар, виконуюча обов’язків голови Шацької ОТГ та Володимир Бащук, представник народного депутата України Степана Івахіва. Приймав гостей господар Іван Гінчук, староста Прип’ятського старостинського округу.

«Хочеться відзначити, що жителі села завжди активні, - сказав у своєму вітальному виступі Сергій Карпук, голова районної ради. – Це стосується і депутатів районної ради та громади від вашого округу, і звичайних мешканців, які приходять на особисті прийоми. Хочеться подякувати Вам за небайдужість та активність!»
Голова районної ради відзначив грамотою Шацької районної ради Олександра Лончука , директора ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Прип’ять. Також гості подякували активістам села за працю та вручили подарунки. Не з порожніми руками завітав до жителів села помічник народного депутата Степана Івахіва - Володимир Бащук. Він привіз на святкування подарунки від нардепа для вручення у номінаціях та для розіграшу у лотереї.

Під час урочистостей було нагороджено наймолодшого та найстаршого жителів села, наймолодшу та найстаршу пари. Подякували військовим, які брали участь у боях в зоні АТО. Грамоти та подарунки вручили спортсменам, які брали участь в футбольних змаганнях до Дня села.

1

Для наймолодших жителів Прип’яті було організовано розваги і, традиційно, проведено святкову лотерею.

1

1

1

1

2

1

1

1

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024