Повідомили, скільки призовників піде восени в армію з Шацького району

30 Серпня 2018, 11:45
2661

На нараді під керівництвом першого заступника голови Шацької райдержадміністрації Віктора Плейтуха йшлося про хід осінньої призовної кампанії.

Про це інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.

До присутніх на нараді звернувся військовий комісар райвійськкомату Олег Кивлюк, який доповів про стан призовних ресурсів в районі та наголосив, що план осінньої призовної кампанії на строкову військову службу складає 19 чоловік. Також Олег Миколайович звернувся до голів сільських рад з проханням покращити співпрацю, адже тільки спільні зусилля допоможуть забезпечити якісне наповнення лав ЗСУ.

Юрій Ярощук, заступник військового комісара - начальник відділення комплектування Шацького РВК, дав роз’яснення з окремих питань по організації та веденню військового обліку призовників. Також він проаналізував роботу усіх сільських рад щодо проведення оповіщення призовників ( з 267 кандидатів – 13 оповіщено ) та наголосив на вчасному поданні актів.

Детально обговорили на нараді  питання  відправки  військовозобов’язаних кандидатів для участі у навчальних зборах резерву. Зокрема, Олександр Давидюк, начальник відділення військового обліку та бронювання сержантівсолдатів запасу, поінформував присутніх про головну мету навчальних зборів, якою є набуття та підтримання на належному рівні умінь та навичок за військово-обліковими спеціальностями, підвищення кваліфікаційного рівня резервістів у військовій справі, грошові виплати та інше.

По закінченню наради Віктор Плейтух закликав присутніх знаходити більш ефективні методи роботи для проведення призовної кампанії  та  потужніше проводити роз’яснювальну роботу на місцях для підвищення свідомості  громадян.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024