Як керівники Шацького району в одній команді змагались за кубок з пляжного волейболу

27 Серпня 2018, 16:45
3965

У День Державного Прапора України та з нагоди Незалежності України біля озера Велике Чорне відбулися змагання з пляжного волейболу на Кубок Шацької ОТГ.

Як уже повідомлялося, участь у цих змаганнях взяли 11 команд. Проте перед відкриттям змагань спонтанно вирішили у них взяти участь керівник району – голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова районної ради Сергій Карпук (навіть форму для голови адміністрації швиденько знайшли). Вони виступили однією командою проти тренованих роками волейболістів з Шацька та гостей краю.  Кажуть – це задля популяризації спорту та здорового способу життя, а ще – показати на власному прикладі, що не лише молоді, а й ветеранам слід долучатися до участі у змаганнях, які проводяться на місцевому рівні. І перемога тут – зовсім не головне!

Читайте такожШацьк: біля озера Чорне змагалися з волейболу за кубок Шацької ОТГ

«У вас є кубок за волю до перемоги?» - запитав голова РДА на відкритті змагань. І з гумором додав: «Якщо ні – то бажано, аби був. Бо якщо наша команда і не виграє, то воля до перемоги у нас точно є!»

В результаті у двох іграх, які провели на піщаному майданчику, команда керівників району програла. У першій грі їхніми суперниками стала потужна команда із села Згорани, якій поступились у першому таймі з рахунком 15:7, а в другому – 15:9. Що не кажіть, але результат гри, зважаючи на на те, що Василь Голядинець та Сергій Карпук вперше стали у волейбольну пару, є доволі хорошим для чиновників.  Окрім того, зауважу, що згоранці стали другими з-поміж 12 команд.

У другій грі шацьким чиновникам також попались непрості суперники – вчителі фізкультури Шацької школи-гімназії Віктор Цюп’х та Ігор Борсук. І зважаючи на те, скільки часу з м’ячем проводять фізкультурники, а скільки – чиновники, то результат обох ігор також був передбачуваним. У двобої вчителі-чиновники перемогли …. вчителі, котрі в підсумку зайняли 4 місце у змаганнях. Але і тут належне треба віддати команді голів: вони таки зуміли у першому таймі фізкультурникам «наклепати» 8 очок, а в другому – 11 (гра тривала до 15 очок). Шацькі чиновники у рейтингу змагань стали сьомими.

І таки на нагородженні отримали від в.о. голови Шацької ОТГ Людмили Цевух кубок «За волю до перемоги». Вітаємо їх і сподіваємося, що наступного року ім вдасться досягти ще більших успіхів!

Коментарі
28 Серпня 2018, 02:17
Шкода що не пропускають правдиві відгуки
28 Серпня 2018, 03:21
Все це звичайно чудово. Проте кубок мали б по грі отримати Цюп'ях та Борсук. Вони це дійсно заслужили.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39