ТОП-5 подій тижня: трагедія на воді, плани голови ОДА на Світязь та весілля на районі

27 Серпня 2018, 11:55
2149

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про трагедію під час відпочинку, плани  голови Волинської ОДА зробити інфраструктуру в Шацьку як у Єгипті, та що даватимуть новонародженим з 1 вересня.

5 місце (3027 переглядів)

Гряда: пляж, вулиця та мода

Останній місяць літа порадував відпочивальників Шацьких озер теплими сонячними днями. Окрім села Світязь великою популярністю користується урочище Гряда, де для послуг відпочивальників - бази відпочинку на будь-який смак та гаманець, тепля світязька вода - одразу за парканами будиночків, а на ринку - безліч рибної смакоти.

4 місце (3716 переглядів)

Пакунок малюка: безкоштовно видаватимуть 25 речей для новонароджених

В Україні з 1 вересня батьки новонароджених будуть отримувати «пакунок малюка», який складається з 25 речей. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

3 місце (6993 перегляди)

Очільник Волині хоче розбудувати на Шацьких озерах інфраструктуру, як у Єгипті

«Я в Єгипті неодноразово був, навіть навчався там, в Пальмірі, в поліцейській академії. Звичайно, був і в інших містах, музеїв багато відвідував. Єгипетські курорти на сьогоднішній день дуже популярні. А на Волині єШацькі озера. Там я планую розбудувати інфраструктуру не гіршу, аби область відвідували туристи з інших країн, - зазначив під час розмови з волонтерами Олександр Савченко.

2 місце (7348 переглядів)

Весілля на районі: у ДРАЦСі зареєструвала шлюб пара закоханих

Суботній день 25 серпня 2018 року став днем народження нової сім’ї Дмитра Ващука (Дима Ващук)та Ірини Кушки (Ірина Кушка), які поєднали свої долі у Шацькому відділі ДРАЦСу.

1 місце (26 282 перегляди) 

Трагедія в Світязі: в озері втопилися мама і дитина зі Львова

В селі Світязь трапилася трагедія на воді. 23 серпня, в районі зони відпочинку «Куточок рибалки», в озері Світязь втопилися мама і дитина. Як з'ясувалося згодом, вони каталися на катамарані і стрибали з нього у воду.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром