Чи варто купувати Мойдодир

08 Серпня 2018, 11:42
1354

Мойдодир. Це слово ми знаємо ще з дитинства. Кожен пам'ятає забавну раковину з тумбою Чуковського, яка змушувала «вмиватися вранці і вечорами». Насправді цей зручний винахід для ванної кімнати з'явився давно.

Мойдодир – це предмет меблів, який представляє собою тумбочку з вбудованою раковиною і дзеркалом. Мотивами винаходу мойдодира були функціональність та естетичність. По-перше, мойдодир ідеально підійде для ванної кімнати будь-якого розміру. Він займає не так багато місця, але при цьому значно економить простір, завдяки наявності ящичок і полиць. У деяких моделей навіть міститься кошик для білизни .Інакше кажучи, маленька ванна кімната не проблема якщо купити мойдодир. По-друге, конструкція мойдодира така, що всі комунікації, йдуть від раковини, заховані, і Вам не доведеться споглядати ці дивовижні «пам'ятки ванної кімнати».

На даний момент існують три різновиди. Це мойдодири підвісного типу, мойдодири на ніжках і цокольні. Продаж їх здійснюється в кожному спеціалізованому магазині, як aquacity.com.ua, але через різноманітності моделей вибрати і купити мойдодир буває нелегко. Керуватися у виборі необхідно, насамперед, особистими уподобаннями в дизайні та функціональності. Саме завдяки цим факторам часто відбувається продаж моделей на ніжках. Користуватися ними зручно і легко, так як вони дуже місткі, а прибирання не завдасть великого клопоту.

Купити мойдодир на ніжках можна в комплекті з дзеркалом, яке буде витримано в тому ж дизайні, що і сам мойдодир. Чистоту і порядок у ванній кімнаті можна також легко підтримувати, якщо купити мойдодир підвісного типу. Він вішається на стіну і значно економить місце. Але найбільш часто відбувається продаж цокольних моделей. Цокольні мойдодири являють собою тумбу -умивальник з вбудованою раковиною, яка ставиться впритул до підлоги. Ці мойдодири надзвичайно легкі в збірці і установці.

Крім різновидів за типом конструкції існує різновид за призначенням. Це можуть бути мойдодири для ванної та мойдодири для дачі. Мойдодир для ванної кімнати – це те, про що і йшлося: практична тумба – умивальник з дзеркалом, яка дозволяє економно витрачати простір у ванній кімнаті. Мойдодири для дачі, найчастіше поєднують в собі функції умивальника і водонагрівача.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024