«База Верхолаза» запрошує на сімейний відпочинок в останні літні вихідні

24 Серпня 2018, 14:00
5069

Добігає останній тиждень літа, закінчується ще один сезон. Якщо для відпочивальників літо сприймається як період відпусток, то для місцевих - навпаки, це найзавантаженіші місяці в році, коли про власний відпочинок і не йдеться. Така вже особливість життя і роботи мешканців курортних територій. 

Вже наступного тижня розпочнеться підготовка до навчального сезону, але оскільки попереду - останні літні вихідні, радимо провести їх у задоволення для себе і дітей.

«База Верхолаза» запрошує відвідати безкоштовний креативний простір для сімейного відпочинку, який їхня команда створила цього літа. Тут можна позмагатися на вправність складання гігантської вежі-дженги, постріляти шишками з великої рогатки, пограти шашки на великому полі чи незвичайні хрестики-нулики. Діти залишаються в захопленні від гойдалки-літака, вігвамів та ігор довкола. А для батьків між дерев натягнуті гамаки. Поки малеча бавиться, можна взяти горнятко запашної кави, вмоститись на гамак і ловити останні літні промені сонця.

Кожен, хто втомився від літньої метушні та біганини, може тут відпочити і набратися сил, бо краса волинського лісу зачаровує і відновлює ресурс.

1

2

2

2

2

2

2

1

1

1

2

1

1

1

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024