У Шацьку урочисто відзначили День Державного прапора України

23 Серпня 2018, 16:40
3712

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають одне з найбільших державних свят – День прапора України.

Традиційно шачани, працівники державних установ району, органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, ветерани війни, демобілізовані військовослужбовці, учасники АТО, представники відділів прикордонних служб, Шацького районного військового комісаріату, зібрались біля Шацького районного Будинку культури на урочисту церемонію підняття Державного прапора України.

Урочисто під звуки маршу внесли державний прапор прикордонники відділів прикордонної служби «Грабове» та «Піща» до керівників району -  голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця та голови районної ради Сергія Карпука. Схилившись на коліно, керівники району поцілували жовто-блакитний стяг, який потім під звуки гімну підняли прикордонники, сповіщаючи про початок найголовнішого державного свята – Дня Незалежності України.

2

До громадськості району звернувся голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, який  пригадав історію українського прапора, що розпочалася ще кілька століть тому, та на завершення додав: 

«Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора та 27-ю річницею незалежності України! Ці дати втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення,  вільного, незалежного життя та сповідування українських традицій на рідній землі. Бажаю жителям Шацького району та всім українцям миру, добра, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а  джерело віри, надії та любові до своєї Батьківщини не вичерпується повсякчас».

1

1

1

1

1

1

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром