Чому «Молодичок» із Шацька поляки не захотіли відпускати зі сцени

23 Серпня 2018, 15:10
3190

Народний ансамбль «Молодички» Шацького МБК побував на запрошення сусідів із Польщі на колоритному ярмарку в гміні Кодень (повіт Біла Подляска).

Зі слів керівника колективу Ніни Вирович, на цьому святковому заході вони виступили вдруге. Сама подія, що відбувалася під відкритим небом, зачарувала український колектив теплою атмосферою. Неповторні вироби ручної роботи від польських майстрів, смачне частування стравами національної кухні, спортивні змагання та душевний концерт – «Молодичкам» на ярмарку було на що подивитися.

Виступ народного ансамблю супроводжувався бурхливими оплесками, спільними співанками і танцями. «Молодички»  настільки «запалили» іноземну публіку українськими і польськими піснями, що їх у прямому сенсі не відпускали зі сцени. Того вечора співачки разом з Ніною Вирович виконали 28 пісень.

Нині рідко яке свято в прикордонних районах Польщі відбувається без участі ансамблю «Молодички» та української пісні. Колектив люблять, на нього з нетерпінням чекають, ним захоплюються і називають співочих жіночок і дівчат не інакше, як зірками сцени!

2

2

2

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром