Жителька Шацька не впоралася з керуванням і наїхала на дерево

23 Серпня 2018, 14:00
2963 Джерело: фото ілюстративне

Минулого тижня на території Шацького району трапилися три дорожньо-транспортні пригоди.

Про це інформують у прес-службі Шацького відділення поліції.

На автодорозі сполученням с. Піща – пункт пропуску «Пулемець» автомобіль з’їхав у кювет. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що жителька смт. Шацьк, 1951 року народження, керуючи автомобілем марки Шевроле, не впоралася з керуванням авто та з'їхала в кювет, де автомобіль зіткнувся з деревом. Внаслідок пригоди водійка отримала травми у вигляді політравм та струсу головного мозку, множинних забоїв м’яких тканин, автомобіль отримав механічні ушкодження. На щастя, пасажирів в автомобілі не було.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася при в’їзді в смт Шацьк, за участю автомобілів Кіа та Рено, однак потерпілих в пригоді немає. На винуватця складено протокол про адміністративне правопорушення, причина пригоди – недотримання безпечної дистанції.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в с. Мельники. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що житель м. Львів, 1971 року народження, керуючи скутером Кавасакі, рухався по вулиці та не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку, в результаті чого не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет, де перевернувся. Водій госпіталізований у травматологічне відділення з черепно-мозковою травною та переломом хребців. 

Транспортний засіб отримав механічні пошкодження та доставлений до Шацького відділення поліції;

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром