Волонтери Корпусу Миру подякували за можливість працювати в Шацькій школі-гімназії

23 Серпня 2018, 11:25
2387

В Шацькій школі-гімназії працює мовний табір з участю волонтерів Корпусу Миру.

Читайте також: Шацьк: волонтери Корпусу миру навчають школярів англійської мови

Іноземці надіслали на адресу видання Район.Шацьк лист, у якому дякують за можливість працювати з дітьми в Шацькій школі-гімназії.

«Метою другого щорічного «Культурного табору», який проходить з 17 по 23 серпня на базі ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк,   є надання дітям знань про різні культури, народи та звичаї, а також задоволення  дитячої цікавості.

Ми віримо, що навчання повинно виходити з внутрішнього бажання та інтересу, і тому продовжуємо роботу успішного минулорічного табору та співпрацюємо з більшою кількістю волонтерів Корпусу Миру і інших країн. Ми впевнені, що спілкуючись з людьми іншої національності, учні отримують унікальний досвід, який вони не здатні отримати в інших умовах. Проводячи час з волонтерами зі всього світу, діти розвивають культурну компетенцію, що дасть їм можливість бути успішнішими у школі, а в подальшому і на роботі.

Хочемо подякувати директору ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк Валерію Михальчуку, всім вчителям за їх працю та допомогу у роботі табору. Також дякуємо громаді смт Шацьк і селам Світязь, Мельники, Піща за їх підтримку та допомогу. Як волонтери Корпусу Миру ми цінуємо можливість допомагати дітям, а також отримувати колосальний досвід нової роботи в Україні».

Волонтери Корпусу Миру

1

1

1

1

3

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром