Мельники-Гаївка: жителі надіються на підтримку районної влади у вирішенні проблем

22 Серпня 2018, 12:10
2135

Голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець провів виїзний прийом громадян в селах Мельники та Гаївка (Шацька ОТГ) за участю свого заступника Володимира Бугайчука.

Про це інформують у прес-службі Шацької РДА.

До керівника району звернулися жителі сіл, які надіялися на його допомогу у вирішенні проблемних питань.
В ході прийому жителі села Мельники порушили ряд важливих питань життєдіяльності громади, зокрема щодо сплати земельного податку пенсіонерам; виплати дотації за отримання 3-х і більше голів ВРХ; відкриття та функціонування Мельниківського відділення поштового зв’язу. Окрім того, обговорили релігійні питання та інші.

Голова райдержадміністрації відвідав заклад культури, сільську бібліотеку, де поцікавився кількістю відвідувачів бібліотеки та наповненням книжковим асортиментом.
Під час прийому громадян у селі Гаївка порушено одне з актуальних на сьогодні питань – підвіз дітей до опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.гімназія» смт Шацьк.
Представники районної влади оглянули санаторій «Лісова пісня». Нині тут відпочиває 400 осіб з різних областей України, в тому числі з Республіки Білорусь. У селі Гаївка помітні зміни щодо покращення умов як мешканців села, так і відпочивальників, є вуличне освітлення та водопостачання, а також проведені ремонтні роботи в спальних корпусах санаторію та здійснений благоустрій території (збудовані альтанки, лавочки, гойдалки, доріжки та упорядкований пляж).

На всі свої питання мешканці громад отримали вичерпні відповіді та рекомендації.

1


 

Коментарі
22 Серпня 2018, 16:23
вкрутили дви лампочки в гайивци ам мови десять рокив
25 Серпня 2018, 00:52
Знайшли в кого питати
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024