Нагороди переможцям і приємна новина для вболівальників: як завершився турнір з пляжного волейболу на Світязі

21 Серпня 2018, 10:40
3424

В селі Світязь відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу серед жінок та чоловіків «Світязь Open».

Нагадаємо, змагання розпочалися у п'ятницю, 17 серпня, на центральному пляжі озера Світязь.

Першого дня на волейбольному полі змагалися жінки (4 команди). Серед команд волейболісток місця розподілилися так: І - м. Львів, ІІ - м. Луцьк, ІІІ - с. Згорани, IV - м. Ковель. 

18 серпня у боротьбу за звання переможця турніру вступили чоловіки у двох вікових групах: до та після 40 років.

Всього в турнірі взяли участь 24 команди з Волині, Рівненської, Тернопільської та Львівської областей. Триденна боротьба за головний приз увінчалася видовищною фінальною грою між командами міст Луцьк («Версаль») і Тернопіль у неділю, 19 серпня. Вболівальники шаленіли: за тернополян приїхала повболівати молода команда волейболістів з Тернопільської спортивної школи.

Не відставали від них і волиняни, які голосними вигуками підтримки виборювали перемогу для улюбленої команди. Волейбольні пристрасті, які вирували на майданчику, в обідню пору увінчалися перемогою найсильніших спортсменів.

Під час урочистої церемонії закриття змагань і нагородження переможців до присутніх звернувся ініціатор і спонсор турніру депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало:

–Дякую усім, хто долучився до організації турніру на березі Світязя. Впевнено можу сказати, що він вдався: мальовниче озеро, чудовий майданчик для гри, високопрофесійні гравці і палкі вболівальники. Хочу подякувати голові Федерації пляжного волейболу Волині Олександру Шматюку, власнику нічного клубу «Версаль» (м. Луцьк) Олександру Мельнику, представнику громадської організації «Квітка Полісся», депутату Світязької сільської ради Олександру Статкевичу, голові Федерації волейболу Волині Ігорю Рясіку та Андрію Семенюку.

Далі розпочалося найприємніше – вручення кубків і призів переможцям і призерам турніру.

В віковій категорії 40 плюс ІІІ місце посіла команда з Луцька: Юрій Гупало та Олександр Мельник, ІІ місце – Олександр Сахарук і Петро Чорниш (смт Стара Вижівка), І місце дісталося Олександру Шматюку та Анатолію Швораку.

Серед молоді ІІІ місце дісталося команді зі Львова: Євгену Чарнашу і Ярославу Бойчуку, ІІ – з м. Тернопіль: Андрію Куницькому і Максиму Руденку, І місце здобула команда «Версаль» з м. Луцьк: Андрій Семенюк і Дмитро Янчук.

Завершився турнір з пляжного волейболу спільним виконанням державного гімну України і фотосесією.

Петро Нестерук, один із спонсорів турніру, заінтригував учасників і вболівальників, поділившись приємною новиною:

–Мій гарний друг і колега Юрій Гупало – справжній фанат спорту, зокрема пляжного волейболу. З його ініціативи нинішній турнір незабаром матиме гарне продовження. Тут, на Світязі, він планує провести міжнародні змагання, запросивши до участі команди волейболістів з інших країн. Тому до зустрічі у вересні!









1


 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024