У Шацькій ОТГ триває підготовка до нового навчального року

20 Серпня 2018, 12:00
1715

В Шацькій селищній раді обговорили найважливіші питання щодо підготовки шкіл і дитсадків об'єднаної громади до нового навчального року.

Про це інформує сайт Шацької ОТГ.

17 серпня 2018 року під головуванням секретаря селищної ради Людмили Цевух та начальника гуманітарного відділу Анатолія Павлея відбулась нарада з керівниками закладів освіти селищної ради.

В ході наради розглядались питання щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року, а саме обговорили забезпеченість підручниками та обладнанням, ведення документації, відзначення нагородами селищної ради кращих учнів та вчителів, готовність приміщень закладів освіти (в тому числі протипожежна безпека і обстеження спортивних споруд), проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та олімпійського тижня та підготовку закладів освіти до опалювального сезону.

Залишилось зовсім небагато часу до нового навчального року та впровадження в усіх перших класах «Нової української школи». Тож необхідно прикласти максимум зусиль, аби освітня реформа ефективно запрацювала з 1 вересня – повідомив начальник відділу. Також Анатолій Дмитрович наголосив на вагомій фінансовій підтримці селищної ради щодо забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024