Щасливі миті екомарафону «Світанок Світязя» показали у відео

16 Серпня 2018, 13:25
2257

Команда мотузкового парку активного відпочинку «База Верхолаза» взяла участь у першому на Волині Екомарафоні «Світанок Світязя», який відбувся 11 серпня, та відзняли відеоролик про найщасливіші його моменти.

У відео гарно передано дух і азарт самого Екомарафону.

Нагадаємо, в рамках Європейських днів добросусідства на Світязі вперше відбувся екомарафон «Світанок Світязя». 

«Закінчився перший на Волині Екомарафон «Світанок Світязя». Минув день, а емоції все не вщухають, бо це був направду один з найчарівніших і незабутніх світанків на Світязі цього року! Як добре, що в таких коротких відео можна, нехай частково, але таки зафіксувати щасливі миті того дня.

Наша команда виражає величезну подяку організаторам за ініціативу і проведення такого крутецького заходу! Будемо щасливі долучитися наступного року! 

Окрема подяка Nester-House за локацію, де можна почекати старт забігу (якщо він раптом переноситься)) і познімати передстартові моменти того ранку, а також за смачну піцу, яка по-особливому смакує після фінішу!» - підписали відеоролик команда парку «База Верхолаза»

Читайте такожХто став переможцем екомарафону «Світанок Світязя»

Екомарафон «Світанок Світязя» – це спільна ініціатива федерації легкої атлетики Волинської області, федерації України з поліатлону, Шацького лісового коледжу, Шацького національного природного парку, Спортивного Клубу «Ковель» у співпраці з адміністрацією Шацького району. Саме вони організували та провели дійство, яке учасники назвали одним з кращих спортивних свят на Волині у цьому році.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024