Лучанка у соцмережі виклала відео, які купи сміття залишають відпочивальники біля озера Пісочне

15 Серпня 2018, 14:10
4257

Після себе відпочивальники на березі озера Пісочне, що зі сторони села Мельники (урочище Ляпове) залишають великі купи сміття.

Відео «привабливої» картини виклала на своїй сторінці у Facebook Ірина Корольчук-Литвинчук.

«Наслідки «вдалого» релаксу відпочиваючих на березі озера Пісочне.» - підписала відео лучанка. 

Згодом у коментарі вона додала: «Що найбільше обурює, що до цих гір сміття виносять великі мішки із будинків!!! Це вже бісить!! Зранку пішли з малим скупнутись і практично біля кожної доріжки-виходу до озера таке,сморід після жари, мухи!! Чомусь шезлонги, рушники, столики, стільці не кидають на березі, а сміття по всій посадці!! Далі в лісі кучі мішків на 200 літрів зі сміттям від будинків. Яка Європа з такими горами сміття у головах!!!»

Очевидно, мова йде про власників баз відпочинку, які знаходяться в урочищі Ляпове. Цю проблему неодноразово порушували місцеві жителі та начальник КП «Будинкоуправління» Іван Коваль. Він, зокрема, щороку нарікає на те, що власники відпочинкових будинків не бажають із комунальним підприємством укладати угоди на вивіз сміття, натомість надають перевагу такому хамському та споживацькому способу позбутись непотребу. 

Звісно, сміття з відпочинкової зони доведеться, як щоразу, прибирати працівникам Шацького нацпарку, за якими закріплені ці території, і там знову буде чисто та охайно. Але чи надовго?

1

Коментарі
15 Серпня 2018, 20:48
робота національного парку на лице
15 Серпня 2018, 21:24
ото ті засранці .які приїжають.і требують умови афігенні за дві копійки.а самі засираються.
16 Серпня 2018, 21:31
Відпочивали біля Пісочного в кемпінговому містечку. Прогулювались лісом на пляж біля с. Мельники, вздовж сміття скидують всі в мішки, котрі підв'язані до дерев. Кожного дня їздив трактор і люди власноруч збирали по кульочку і закидували на прицеп, не так як в містах: взяв бак підцепив, перевернув висипав і поїхав дальше. А вже ближче до села реально бидло, кидає сміття де попало, а потім "Хреново прибирають і т.д.". Що вже тут казати "Панаєхало"
17 Серпня 2018, 02:01
чому відразу винний парк <br/>там ціла ляпова носить сміття на пляж, де прибирають по два рази на день працівники паку<br/>а власники цих баз заробляють гроші і неможуть зкласти ніякого договору з комунгоспом от вони насправді бидло і щоб це сміття їм назад через забор позакидали
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024