Веслувальники Шацької спортшколи здобули 5 медалей на всеукраїнських змаганнях

13 Серпня 2018, 18:00
Друге місце - у вихованця Шацької ДЮСШ Олександра Ягодинця 3158
Друге місце - у вихованця Шацької ДЮСШ Олександра Ягодинця

В смт Шацьк відбулися традиційні всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное –  ХХХІІ Меморіал пам'яті чемпіонки України з веслування на байдарках і каное Галини Зуб. 

Нагадаємо, 10 серпня, на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи (в.о. директора Сергій Стаднік) спортсменів-учасників та їхніх тренерів вітали під час урочистого відкриття представники влади району та об'єднаної територіальної громади і родина Галини Зуб. 

У змаганнях взяли участь 12 команд (всього 200 учасників) з Волинської (м. Луцьк, Ковель, смт Шацьк), Львівської (м. Львів, Кам'янка-Бузька, Добротвір), Івано-Франківської (м. Івано-Франківськ, Долина, Бурштин) областей України та Республіки Білорусь (м. Брест, Пінськ).

Вже першого дня веслувальники Шацької дитячо-юнацької спортивної школи завоювали дві медалі. Наступний день змагань також приніс перемогу трьом шацьким спортсменам. Відзначилися під час змагань такі веслувальники: Софія Цюп'ях, Інна Шило та Олександр Ягодинець. Спортсменів до змагань готували тренери Леонід Цюп'ях, Микола Романович і Василь Жипа.

Переможці та призери отримали від організаторів медалі, грамоти, лідери за сумою двох дистанції – кубки і призи. 

Нагороджували переможців дворазовий чемпіон Європи та срібний призер світу з веслування Дмитро Озимок та учасниця збірної України на чемпіонаті Європи Валерія Терета.

Читайте також:

Призер чемпіонату світу з веслування Дмитро Озимок: «Гарна техніка, відчуття води і вдалий старт – це вже півперемоги»

Валерія Терета: «Хочу потрапити в п'ятірку найсильніших веслувальниць України»


 

 

Коментарі
13 Серпня 2018, 21:15
Молодці! А тепер шановна громадо ще треба відстояти розширення території спортшколи за рахунок земельки, на яку претендують Шум і Чумак! Так для роздумів депутатів, які сьогодні прислухались до думки громади!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром