Працівники Шацького нацпарку спробували себе в ролі туристів

12 Серпня 2018, 11:20
2064

Працівники Шацького національного природного парку,на туристичних байдарках вирушили в подорож озерами Пулемецьке та Острів'яньське. Це була прекрасна можливість побачити, як проходять екскурсії, а саме головне - подивитись на них очима туристів, - йдеться на сторінці природоохоронної структури у Facebook.

Екскурсія «Поліська амазонка» починається в с. Пульмо на озері Пулемецьке. Це - друге по величині озеро в басейні Шацьких озер, яке сполучене тонким водним каналом з озером Острів'янське. Канал має протяжність близько 2км, а ширину близько 6-10 метрів, оточений недоторканою природою, яка чимось нагадує амазонію. Проходячи повз заростей очерету й рогозу милувались цвітінням білого латаття та глечиків жовтих. Під час мандрівки відвідали ялиновий ліс, що на узбережжі озера Острів'янське. 

Кінцевою зупинкою став місцевий пляж в селі Острів'я, біля старої Cвято-Варварівської церкви. Вся мандрівка пройшла в супроводі приємних емоцій та вражень. 

Подорожуйте Шацькими озерами, вони мають чим здивувати!

1

1

 

 

Коментарі
13 Серпня 2018, 19:39
А ви заїдьте на пансіонат Шацькі озера і послухайте яку окупанщину на русском язикє вмикають в ресторані. Зробіть їм зауваження українською. Подивимося
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром