Шацькі лісівники хочуть взяти в постійне користування соснову посадку біля озера Велике Чорне

09 Серпня 2018, 13:00
Соснова посадка біля озера, на яку претендують лісівники 3551
Соснова посадка біля озера, на яку претендують лісівники

Керівництво ДП «Шацьке УДЛГ» просить у Шацької селищної ради дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості (в натурі).

Про це інформує сайт Шацької селищної ради.

13 серпня 2018 року о 14.00 годині в приміщенні селищної ради  відбудеться позачергова сесія Шацької селищної ради, скликана на письмову пропозицію депутатів Мелюха Віктора Миколайовича, Кущика Івана Павловича, Марковича Володимира Григоровича, Цюп’яха Леоніда Петровича, Литвинюк Наталії Валентинівни, Пиленка Олександра Олександровича, Тимошука Богдана Вікторовича, Ковальчук Віри Дмитрівни, Пеха Віктора Івановича, Дударчука Сергія Марковича, Стаднік Валентини Андріївни, Музичук Надії Степанівни, Сіжук Тетяни Іванівни, Печука Василя Івановича про скликання позачергової сесії з розгляду питання надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості (в натурі).

Більш детально: це стосується  надання в постійне користування ДП «Шацьке УДЛГ» земельної ділянки для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг загальною площею  9,0 га в межах населеного пункту смт Шацьк, зокрема зелені насадження між стадіоном та прибережною смугою оз. Чорне смт. Шацьк.

Просимо депутатів селищної ради, директора ДП «Шацьке УДЛГ» Самолюка Андрія Олексійовича та жителів громади взяти участь у роботі сесії та надати письмові пропозиції щодо використання вказаної земельної ділянки.


 

Коментарі
09 Серпня 2018, 17:27
вкрадуть ще і це
09 Серпня 2018, 18:48
Шановні мешканці селища Шацьк! Настав час проявити громадянську позицію і вказати депутатам селищної ради, що вони повинні бути депутатами громади, а не лісгоспу! Про що йде мова: лісгосп хоче оформити право власності на земельну ділянку на якій знаходиться приміщення лісгоспу, гаражі!<br/>Шановна громада згідно генерального плану даний лісовий масив внесено як паркова зона!<br/>Шановні депутати при прийнятті такого рішення Ви впевнені що через рік два ліси не передадуть у приватну власність!<br/>І як ви думаєте що появиться на даному клаптику землі? <br/>Громада прийдіть на сесію і скажіть таким депутатам свою думку, чи давали Ви їм повноваження підігрувати в дерибані землі! Не будьте байдужими!
09 Серпня 2018, 19:30
ВСІ ІНІЦІАТОРИ ЦЕ: СВОБОДА , УКРОП , БЮТ . ЩО ТУТ СКАЖЕШ ? ПАТРІОТИ КРАЮ В УСІЙ КРАСІ ! ХОЧУТЬ РОЗДЕРИБАНИТИ ЩЕ Й ЛІС , ЩОБ ЛЮДИ НЕЗМОГЛИ ДІЙТИ ДО ОЗЕРА . ВСІМ КОМУ НЕБАЙДУЖА ДОЛЯ ШАЦЬКА НА СЕСІЮ . ДЕПУТАТАМ - ЗРАДНИКАМ ГАНЬБА !!!!
10 Серпня 2018, 01:50
От і показали депутати своє істинне &quot;я&quot;, показали хто є хто. Ви скоро доголосуєтесь що вам ваші ж односельці які за вас голосували будуть плювати вслід. Може пора вже подумати і про когось а не про себе?
10 Серпня 2018, 02:01
як для ДП «Шацьке УДЛГ» віддати земельну ділянку для постійного користування так можна ( а скоріш за все воно так і буде) ,а як для населення під ведення сільського господарства так ні бо є третя особа (селищна рада ) краще найти покупця і продати бо громаді жити не буде за що, цікаво що буде як земля закінчиться де гроші будуть брати ?
10 Серпня 2018, 04:08
Заберіть назад землю де стояла пожежна частина шацького лісництва і.т.д і не чіпайте паркову зону.
10 Серпня 2018, 15:51
Доборолась Україна<br/>До самого краю<br/>Гірше ляха свої діти <br/>Її розпинають<br/> (Т.Г.Шевченко)<br/>Які пророчі слова...., хоча слово діти варто було б замінити на продажні с..ки.
10 Серпня 2018, 18:28
ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ! ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВАС -ПОКАЖІТЬ СВОЮ ПОЗИЦІЮ - ПОКАЖІТЬ ЩО ВИ ДІЙСНО НАРОДНІ А НЕ ПОЛІТИЧНІ П-КИ <br/>Хіба ви не ходили тим ліском до Чорного..., хіба ви не гуляли вперше після дискотеки ( що була біля цього лісу)..., хіба не ходять до цього лісу внуки чи діти погуляти спекотного дня.... Будьте добрі залиште цей ліс для нас,, біля лісгоспу і так поставили шламбаум від когось... ЗРОБІТЬ ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ
14 Серпня 2018, 13:46
Дешевий популізм на заїздженій темі. Шановні крикуни, щоб мати право відкривати свої ванючи роти, для начала зробіть хоча б 10% роботи, яку роблять лісівники. Задовбали вже ці дебіли!
17 Серпня 2018, 03:44
Вонючий коментар
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024