У Шацькій ОТГ показали проект дитячого майданчика, який подали на обласний конкурс з озеленення

03 Серпня 2018, 11:05
Таким бачать дитячий майданчик у Шацькій селищній раді 5404
Таким бачать дитячий майданчик у Шацькій селищній раді

Декілька років тому громадська організація та активні жителі селища в Шацьку облаштували дитячий майданчик біля церкви Різдва Богородиці. Він став тим місцем, де діти залюбки гралися та проводили свій вільний час. 

Але з роками дерев'яні конструкції стали псуватися, та й хамське ставлення деяких людей до громадського майна бажало б бути кращим. 

Зрештою, як розповідає виконуюча обов'язки голови Шацької селищної ради Людмила Цевух, в Шацькій селищній раді порушили питання реконструкції цього майданчика.  Написали проект та подали на участь у конкурсі проектів з озеленення територій, який оголосили у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Автори проекту - Шацька селищна рада, Андрій Сичук, проектний менеджер Шацької селищної ради, Ольга Бражник, викладач, та підприємець Віталій Корнелюк (зробив візуалізацію проекту).

Якщо проект виграє у конкурсі, то за ці кошти озеленять територію, а решту об'єктів (доріжку, освітлення, поле) будуть облаштовувати за кошти селищної ради та спонсорів. Якщо проект не пройде в конкурсі - будуть робити силами Шацької селищної ради. 

Поки що на сайті Шацької селищної ради показали фото приблизної візуалізації того, що могло б бути розміщене на дитячому майданчику.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024