Світязь: у дитячих таборах провели олімпійський день

02 Серпня 2018, 11:40
Олімпійський день у таборі «Супутник» 2236
Олімпійський день у таборі «Супутник»

В дитячо-оздоровчих таборах «Супутник» села Світязь та «Світязь» села Пульмо відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійський день» за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо», - повідомляє у Facebook Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Спортивне свято для 372 дітей організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з працівниками оздоровчих таборів.

Програма заходів включала змагання у спортивних естафетах «Веселі старти», конкурси з силоміру, дартс, стрибків на скакалці, набивання м’яча, віджимання – в таборі «Світязь». В таборі «Супутник» були конкурси з стрибків на скакалці, дартс, попади в ціль, силомір, віджимання.

Також в рамках «Олімпійського літа» провели Всеукраїнську інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка» та інформаційно-профілактичну акцію «Реальність починається з тебе». Для учасників акцій було проведено бесіду на тематику здорового способу життя, а також учасники акції отримали пропагандистські матеріали – «Червону картку». 

Після завершення змагань учасники отримали призи та грамоти від Всеукраїнського центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх» та Волинського обласного відділення НОК України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39