У дитячих таборах на Світязі організували свято на воді

01 Серпня 2018, 12:30
Школа плавання у дитячих таборах 1750
Школа плавання у дитячих таборах

На базі табору «Супутник» у селі Світязь та «Світязь» у селі Пульмо відбулись Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання». 

Свято на воді провели працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - йдеться на сторінці установи на Facebook.

Для дітей провели тематичну лекцію з техніки безпеки та правил під час проведення занять з плавання, ознайомили з видами та технікою плавання та показали підготовчі вправи для плавання на суходолі. Метою заходу є навчання дітей плаванню як однієї з життєво необхідних навичок. 

Основним завданням «Школи плавання» є популяризація здорового способу життя; формування у дітей свідомої потреби у систематичних заняттях фізичною культурою; профілактика шкідливих звичок – наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму; презентація форм організації фізично активного дозвілля в місцях масово відпочинку.

Під час заходу фахівці центру провели Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка».

Найактивніші учасники отримали призи та дипломи.

1

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39