Шацьк: дорогу по вулиці Гагаріна просять повернути до нормального стану після каналізування

31 Липня 2018, 19:00
Під час проведення каналізування до будинків по вулиці Гагаріна 2199
Під час проведення каналізування до будинків по вулиці Гагаріна

На сесії Шацької селищної ради депутат Леонід Цюп'ях у своєму запиті просив відремонтувати дорогу.

Після проведення каналізування та підключення до неї будинків по вулиці Гагаріна дорога стала значно гіршою, ніж була до цього.

«Їхати автомобілем там неможливо, скрізь горби та ямки. Вулиця не грейдерується. По ній ходять люди похилого віку. Був випадок, що старша жінка там перечепилась, впала і травмувалася. Прошу селищну раду привести дорогу по вулиці Гагаріна до нормального стану, погрейдерувати та висипати щебенем»,- сказав депутат.

З проханням облаштувати територію пляжу біля озера Люцимер та встановити громадські туалети в урочищі Гряда звернулася депутат Віра Ковальчук. На останнє запитання відповів Іван Коваль: туалети є на кожній базі, громадський – біля бази відпочинку 9-ї шахти. А для людей, які приїхали на день відпочити на Гряду, треба нормально облаштувати громадський пляж за територією Гряди.

Вивчити можливість перенесення ліній електропередач, які знаходяться посеред дворів жителів селища, та звернутись до місцевих священиків і жителів села очистити старе кладовище від молодих заростей акації просила Надія Музичук. 

Усі запити депутати підтримали.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024