ДТП на районі: не розминулися автомобілі і перекинувся скутер

31 Липня 2018, 14:20
3849

Минулого тижня в Шацькому районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди.

Про це інформують у прес-службі Шацького відділення поліції.

На автодорозі сполученням Пулемець – Піща житель с. Кам'янка, 1975 р.н., керуючи автомобілем BМW, під час руху в напрямку КПП «Пулемець», не вибрав безпечної швидкості та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Форд під керуванням жителя смт. Головне Любомльського району, 1998 р.н. котрий рухався по зустрічній смузі руху. В результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження, потерпілих немає, на винуватця пригоди складено адміністративний протокол.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась в с. Світязь на автодорозі поблизу центрального пляжу, цього разу за участю автомобілів Фольксваген Пасат та Опель Вектра. Автомобілі зазнали незначних механічних пошкоджень, потерпілих не було, власники транспортних засобів розійшлись, оформивши подію європротоколом. 

Про іншу дорожньо-транспортну пригоду надійшло повідомлення зі служби «102». В ньому йшлося про те, що в с. Мельники  дві особи впали зі скутера. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що житель м. Нововолинськ, 1989 р.н, під час поїздки на скутері в якості пасажира разом з незнайомим водієм на в’їзді до с. Мельники впали на асфальтно-бетонне покриття. В результаті пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв, від госпіталізації відмовився. 

До приїзду поліції на місце пригоди водій транспортного засобу разом із пасажиром самостійно покинули місце події, за вказаним фактом матеріали внесено до ЄРДР за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), проводиться перевірка в рамках кримінального провадження.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром