Світязь: у волинському «Артеку» ​​​​​​​стартувала четверта зміна відпочинку школярів

28 Липня 2018, 16:10
3883 Джерело: volga.lutsk.ua

В дитячому оздоровчому таборі «Супутник», що на озері Світязь, з 21 липня розпочалася четверта зміна відпочинку школярів.

Як і в попередні роки, у «Волинський Артек» приїхали діти не лише з Волині, але й з усієї України – інформує Волинська газета.

Як розповів новий директор табору Андрій Здіховський, фактично всі путівки були розкуплені ще заздалегідь, тому нині в «Супутнику» відпочиває маже 260 дітей. Для їхніх послуг не лише цікава культурна програма, спортивні змагання, смачні страви, але й цілющі світязькі вода і повітря.

Популярність цього табору, який належить до обкому профспілки працівників освіти і науки на чолі з Василем Грановським, закономірна. Недавно тут зроблено капітальну реконструкцію споруд, вирішено проблеми з водопостачанням і каналізацією, збудовано новий сучасний туалет, душові приміщення з гарячою водою, створено нові атракціони. На черзі – ремонт спальних корпусів та приміщення їдальні.

А завершиться сезон літнього оздоровлення в освітянському «Супутнику» 3 серпня. Потім – коротка перерва, і в оздоровниці зустрінуться кращі науковці та педагоги області.

Роман УСТИМЧУК

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024