Шацьк: по Незалежності хулігани руйнують дорожній знак

26 Липня 2018, 15:40
2835

Знак обмеження швидкості до 40 км/год., встановлений по ву­лиці Незалежності в смт Шацьк, вже четвертий раз за останні роки зазнав пошкоджень. Чи ненавмисно, чи свідомо, але знак розхитують, згинають, а потім і ламають.

Житель райцентру Олександр Терета, який неодноразово ставав свідком таких дій хуліганів, називає це не інакше, як вандалізмом.

– Разом з іншими жителями вулиці Незалежності ми вели­кими зусиллями добилися вста­новлення цього знака на новій сучасній асфальтованій дорозі, де водії часто зловживають перевищенням швидкості. А це є загрозою для людей, зокрема для дітей. Через рік новенький дорожній знак зумисне зламали. Дорожники замінили його на новий. Зламали і цей. Втретє затратили багато часу і, звичайно, коштів, аби добре закріпити ще один новий знак, зацементувати його, та­ким чином захистивши від ван­далів. Не допомогло. Прой­шло лише два місяці – і знак спершу розхитали так, що він нахилився на 10 градусів, че­рез трохи – на 40 градусів. Сьогоднішній випадок руйнування – уже четвертий, – обурюється шачанин.

Встановлення нового знака навряд чи виправить ситуацію. Надіятися, що у вандалів, які руйнують громадське майно, прокинеться совість, - теж марна справа. Доки хулігани не понесуть відповідальності і не відшкодують нанесені збитки, доти й почуватимуться королями вулиць і далі чинитимуть беззаконня.

Коментарі
26 Липня 2018, 19:45
в чом проблема хай ставлять камеру і дивляться хто його ламає...
28 Липня 2018, 03:07
а якщо вкрадуть і камеру під носом у патрульних.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром