Екс-голова Ковельської райради оригінально відзначив річницю весілля на Світязі

26 Липня 2018, 14:20
3753

Ігор Верчук, уродженець Шацького району, екс-голова Ковельської районної ради, разом зі своєю дружиною Світланою у річницю весілля здійснили велоподорож Шацькими озерами.

Про це колишній посадовець розповів на своїй сторінці у Facebook.

«За сприяння туристичної агенції «Acttive Світязь» зійснили велоподорож Шацькими озерами. Для мене всі пять озер (Світязь, Соминець, Карасинець, Люцимир, Чорне) знайомі з дитинства, але тепер, поглядом доволі зрілого чоловка, ніби заново відкрив чарівність і красу Поліського краю. Маємо неоціненний та недооцінений скарб. Хоча, якщо зважити на те, що з нами мандрувало сімейство із Вірменії, котрі замість відпочинку на Середземномор'ї обрали Світязь, то сумнів щодо недооціненості є сумнівним. Задоволення оримали на повну. Дякую Володимиру Кубаю за враження та його любов до рідного краю!» - йдеться у дописі.

Своїми враженнями від велоподорожі поділилася і його дружина Світлана.

«Дякую усім друзям, знайомим, колегам за привітання з нагоди нашого з Ігором одруження. Натомість розкажу і покажу, як провели цей день. А провели ми його у чудовій велосипедній екскурсії по п'яти озерах! Минулого року це були байдарки, а цьогоріч вирішили спробувати себе ще й у такому випробуванні. Мені було нелегко, бо їхали польовими дорогами, лісовими стежками, ожиновими хащами, піщаними ділянками.... Було і падіння, коли в кращих жіночих традиціях гальмуєш не заднім колесом, а переднім , летиш «щучкою» через руль коника- велосипеда. Благо, що в запашну розкіш польових трав. При цьому автоматично робиш вигляд, що здійснилась твоя заповітна мрія : вдихнути на повні груди їх аромат... Враження неймовірні від краси нашого краю. Дякую за це агенції Activ Світязь. А ще дякую їм за несподіваний подарунок-сюрприз! Друзі мої, можна пролежати весь час відпочинку на пляжі, можна пропиюрити у барі, а можна випробувати свої сили і долучитися до краси рідної землі!»

1

1

1

1

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром