Бюджет, земля та «ні» - будівництву сміттєпереробного комплексу

25 Липня 2018, 12:05
2197

У Шацькій селищній раді 24 липння відбулася чергова сесія, яку провела в.о голови Людмила Цевух. Участь у роботі сесії взяли 18 депутатів селищної ради, а також Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, та Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації.

Розгляд 27 питань порядку денного розтягнулось з 10 години ранку до другої години дня без традиційної перерви. Найперше Віталій Яльницький, заступник селищного голови з питань виконавчого органу влади, повідомив, що невдовзі в районі буде реалізовуватися великий інфраструктурний проект з каналізування населених пунктів навколо озера Світязь, в тому числі й вулиць Шацька. І можливо, на тих землях, де будуть проводитись роботи з каналізування, буде потреба надати тимчасово на час будівництва на договорах сервітуту землі Шацькій РДА. Аналогічні рішення будуть прийматися Світязькою та Пульмівською сільськими радами, де також будуть проводитись каналізування. «Це – тільки попереднє рішення. Якщо не буде в цьому потреби – договори укладатись не будуть», - запевнив Віталій Яльницький.

Далі депутати озвучили свої запити та звернення – Наталія Литвинюк, Віра Ковальчук, Надія Музичук, Леонід Цюп’ях.

Потім депутати підтримали звернення Шацької селищної ради до Волинської облдержадміністрації та обласної ради, в якому просили надати повну інформацію щодо наміру обласного керівництва збудувати сміттєпереробну лінію на території Шацької ОТГ.

Затвердили депутати звіт Надії Дударчук, начальниці - головної бухгалтерки фінансово-господарського забезпечення селищної ради, про виконання селищного бюджету за І півріччя 2018 року, та розглянули чимало земельних питань.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024