Гряда: водій вчинив ДТП і втік з місця пригоди

25 Липня 2018, 10:45
3100

За минулий тиждень на території Шацького району трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод.

Так, 2 дорожні аварії зафіксували в с. Світязь, 2 в смт Шацьк та 1 в урочищі Гряда – інформують у прес-службі Шацького відділення поліції.

В урочищі Гряда водій автомобіля здійснив наїзд на паркан і втік з місця пригоди. Наряд патрульної поліції, який виїхав на місце події, встановив особу водія-правопорушника. Ним виявився житель Сокальського району Львівської області, 1998 року народження, який, керуючи автомобілем Опель Вектра, іноземної реєстрації, при здійсненні маневру розвороту не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого здійснив наїзд на паркан однієї з баз відпочинку. В результаті було пошкоджено дві бетонні плити паркану. В ході перевірки на водія складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом без посвідчення водія, за вчинення дорожньо-транспортної пригоди та за зникнення з місця ДТП, водій був тверезий. 

За іншими дорожньо-транспортними пригодами водіям, внаслідок невеликої швидкості руху їх транспортних засобів, вдалось уникнути жертв та значних пошкоджень транспорту. Водії оформили вказані автопригоди європротоколами.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024