В головному управлінні Держгеокадастру незаконно виділяли землю на території Шацького району

24 Липня 2018, 11:50
1708

Волинська обласна рада отримала від прокуратури відповідь на звернення щодо незаконних дій у сфері виділення земельних ділянок на території Шацького району.

Прокуратурою області розглянуто звернення Волинської обласної ради, яке надійшло з Генеральної прокуратури України, стосовно дотримання законодавства при наданні земельних ділянок на території Шацького району - йдеться на сайті Волинської обласної ради.

У відповіді за підписом прокурора області Максима Киричука йдеться про те, що за фактом зловживання службових осіб Головного управління Держгеокадастру в області при наданні земельних ділянок на території Шацького району з метою їх подальшого відчуження наближеним до себе особам, чим завдано шкоди державним інтересам, Луцьким відділом поліції ГУНП в області розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.

Також Шацьким відділенням поліції ГУНП в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом використання невстановленими особами підроблених заяв, які подані в Головне управління Держгеокадастру в області, про надання дозволу на розроблення документів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність на території Шацького району, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 КК України.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром